Ajánlataink a termékre

 

Blomus Törölköző létra MODO 170 cm, fekete, Blomus (66262)

65 130 Ft
Raktáron
irány a bolt »
kulina.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 65 130 Ft

Termékleírás
A MODO törölközőtartó egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a finom titánium bevonatával wellness hangulatot teremt fürdőszobánkban.  

A Blomus rozsdamentes acélból titán bevonattal készítette a MODO törölköző tárolót, mely ezáltal kevésbbé sérülékeny, korrózióálló és karcálló, és ez a minőségi anyagválasztás garantálja a termék hosszú élettartamát.

A Blomus úgy tervezte meg a MODO törölközőtartót, hogy azt könnyedén és stabilan el tudjuk helyezni fürdőszobánkban, így használata garantáltan praktikus és egyszerű lesz.

A MODO törölközőtartóhoz tökéletesen illik a MODO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban.  

Szín: fekete

Anyag: rozsdamentes acél, titánium, gumi

Méret: 170 x 55,5 x 13,5 cm

Cikkszám: 66262

Gyártó: Blomus

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.